Over ons

Metselbedrijf Van der Weerd is gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest complexe gevelmetselwerken. Maar ook het verzorgen van kalkzandsteen-lijmwerk en het aanbrengen van diverse soorten steenstrips behoort tot onze diensten. Ook voor spouwmuurisolatie, chipperen van (buiten)muren en voor voegwerk kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee en zorgen voor de juiste oplossing voor uw project. In combinatie met Pridox Steigers kunnen we ook steigerwerkzaamheden voor u verzorgen.

Onderdeel van de Habovo Groep
Metselbedrijf van der Weerd is onderdeel van de Habovo Groep. De Habovo Groep is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland en bestaat uit dertien ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, inclusief tegelwerken. Daarnaast verzorgen we metsel- en steigerwerk. Bezoek onze showrooms waar we graag advies geven over keukens, sanitair, tegels, raam- en vloerbekleding.

De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

Benieuwd naar de andere ondernemingen?

GA NAAR DE WEBSITE VAN HABOVO GROEP